Girona i La Mosca Tours a Un País Mágico de RTVE

Girona i La Mosca Tours a Un País Mágico de RTVE

La 2 estrena la tercera temporada de ‘Un País Mágico’, un recorregut per Espanya al costat de l’il·lusionista Miguelillo i en aquesta temporada surt Girona i La Mosca Tours (a partir del minut 13 del vídeo).

El comunicador i il·lusionista Miguel de Lucas fa un nou recorregut per Espanya en ‘Un País Mágico’. La tercera temporada visitarà 13 ciutats espanyoles i els seus entorns per a conèixer la seva cultura, art, tradicions, curiositats, històries i als qui les van protagonitzar. Toledo, Burgos, Girona, Palència, Sevilla, Logronyo, Bilbao, Cadis, Sant Sebastià, Saragossa, Zamora, Pamplona i Madrid seran escenaris d’aquesta nova edició que reforça la seva imatge i continguts, amb un caràcter més històric i cultural.

‘Un País Mágico’ descobrirà quin és el veritable origen de la universitat a Espanya, quina catedral espanyola té la campana més gran de la cristiandat, quines van ser les principals aventures del Cid Campeador, o quin és per a alguns historiadors la ciutat més antiga d’Occident. Recorrerà també la muralla medieval més llarga d’Europa, visitarà palaus de la reialesa espanyola, se submergirà en tradicions com la verema o en els esports més ancestrals, sense oblidar els principals i més moderns museus d’Espanya i d’Europa. Tot això de la mà dels quals millor coneixen el patrimoni: els ciutadans, estudiosos i experts en la matèria, que estimen a la seva terra i volen mostrar les meravelles de la seva ciutat, la seva província i la seva comunitat.