Experiències

Disposem d'experiències i tours privats i per a grups

Et proposem un viatge a través del guió, els personatges i els escenaris de la sèrie Joc de Trons. Refarem els passos de l’Arya Stark i caminarem pels sòrdids carrers per on la princesa pidolava.

Girona té algunes de les vistes més impressionants del país: les cases de l’Onyar amb els seus colors, racons romàntics com Els Jardins de la Francesa, la llum tenebrosa del Call Jueu i el brutal impacte de la Catedral.

Misteris, bruixes, fantasmes, dracs, monstres marins… Tot això i molt més és el que descobrirem plegats en esta visita per Girona, una ciutat misteriosa que amaga molts secrets i multitud de llegendes.

Sabies que Girona té un passat relacionat amb el mític Hèrcules? O que encara podem resseguir la Via Agusta, en ple Call Jueu? Coneix el passat més antic de Girona a través de les històries del nostre personatge: Lucius Valerius.

Visitareu els llocs més importants de la ciutat: el monestir de Sant Pere de Galligants, els Banys Àrabs i la poderosa Catedral amb la nau única més ampla d’Europa. Totes les entrades estan incloses en el tour.

Viatge a l’interior d’una de les ments més privilegiades i provocadores del segle XX: la de Salvador Dalí. Explicarem amb detall la vida i obra del geni de l’Empordà i parlarem de com la ciència, la religió, el sexe i la cobdícia apareixen a la seva obra.

Deixeu-vos meravellar per les peces d’incalculable valor que amaga la Girona artística. Dins de la Catedral amb la nau més ampla d’Europa, Museu d’Art de Girona i Basílica de Sant Feliu.