Marta Grassot de La Mosca Tours

Marta Grassot

Historiadora de l’art, gestora cultural i guia museística

Sóc la Marta Grassot, una historiadora de l’art enamorada de Girona. Realitzo tours per la ciutat i explico, amb molta passió, tot el que sé sobre patrimoni, art i cultura.

 

He treballat com a guia en diversos museus de la ciutat i voltants com el Museu d’Art de Girona, el Museu Arqueològic de Catalunya Girona i la ciutat grega i romana d’Empúries, perfeccionant les meves habilitats comunicatives. M’agrada aprendre i la meva formació en art antic, recerca i gestió cultural amb el Màster de Recerca en Humanitats per la UdG i el Màster en Gestió Cultural per la UOC em donen eines per pensar i dissenyar itineraris temàtics per la ciutat.

 

Sóc una emprenedora inquieta i entossudida a fer arribar el patrimoni i la cultura a tothom que li pugui interessar i una apassionada d’aquelles històries captivadores que s’expliquen amb entusiasme.

La Mosca Tours pretén mostrar els aspectes més interessants i essencials de la ciutat de Girona mitjançant recorreguts creatius i participatius.

 

Apostem pel turisme responsable, sostenible i de qualitat, i per això els nostres grups tenen un màxim de 12 places: per garantir un tracte proper i el màxim respecte a la ciutat i als seus veïns. Les experiències de La Mosca Tours són úniques perquè volem convidar-vos a conèixer i viure aquesta ciutat en primera persona de la manera més original possible.

Itineraris exclusius

Els nostres recorreguts són dissenyats a consciència i sempre pensant en tu

Turisme responsable i sostenible

Apostem per la qualitat, el petit format i la participació. És per això que els nostres grups no són de més de 12 assistents

Rutes circulars

La majoria de rutes són circulars, per potenciar-ne la comoditat

Assegurem l'experiència

Disposem d’una assegurança de Responsabilitat Civil que cobrirà qualsevol accident que pugui succeir durant les activitats

VIU GIRONA

Les mosques són un símbol de Girona.
Explica la llegenda que a l’època de les croades, els francesos de Felip l’Ardit assetjaren la ciutat i, no contents amb això, van voler profanar el cos del sant patró de la ciutat: Sant Narcís.
En aquell moment, sortiren del sepulcre unes mosques gegants i protectores, que van perseguir l’exèrcit francès per tot Girona i van salvar la ciutat