Escoles

Les millors activitats educatives per conèixer Girona

A La Mosca Tours oferim als grups d’alumnes la possibilitat de gaudir de la ciutat de Girona a través d’una seleccionada oferta d’activitats didàctiques per tots els nivells educatius.
Les nostres activitats es presenten com un complement ideal del contingut curricular, apropant l’art, la història i les llegendes als més petits i als més grans.

 

Aprendrem gaudint i gaudirem aprenent!

Primària

Les activitats que et proposem

Sibil·la, la drapera de Girona

Visita teatralitzada

Visita teatralitzada on acompanyarem a la despistada Sibil·la, que ens explicarà com era la Girona Medieval i tots els oficis antics de la ciutat.

Gerunda, el passat romà de la ciutat

Visita dinamitzada

Descobrirem la ciutat antiga de Gerunda a través de la història d’un centurió romà caigut en desgràcia i sabrem com vivien els romans de fa dos mil anys.

Llegendes de Girona

Visita dinamitzada

Preparats per històries de fantasmes, bruixes i monstres? En aquesta visita dinamitzada repassarem les millors llegendes de Girona.

Secundària i batxillerat

Les activitats que et proposem

Girona, cruïlla de cultures

Visita comentada

Visitarem els monuments més importants de la ciutat i veurem com era la convivència entre diferents religions i cultures al cor del Barri Vell de Girona.

Romànic i gòtic a la Catedral de Girona

Romànic i gòtic a la Catedral de Girona

Visita comentada

Entrarem a la Catedral amb la nau única més gran del món: revelarem els secrets del romànic i admirarem la delicadesa del gòtic en un mateix espai.

Descarrega’t el nostre fulletó de l’oferta educativa
Contacta amb nosaltres per a més informació