Girona 10, cultura i gastronomia low cost

Girona 10 és una campanya ideada per l’Associació d’Hostaleria de Girona que pretén donar impuls a un dels caps de setmana més dolents de l’any, comercialment parlant. La iniciativa és una manera interessant i creativa d’acostar els restaurants, hotels i serveis de la ciutat al públic que, després de nadal, reis i rebaixes, està saturat de compres.

Trobo molt encertat el format de sorteig, perquè li dóna emoció i garanteix una participació altíssima “per veure si ens toca alguna cosa”. Així, un cop sortejats els premis, els afortunats poden gaudir d’habitacions d’hotel gratuïtes i de menús a 10€ per persona.

Però el que en principi havia estat una iniciativa exclusivament dedicada als hotels i als restaurants, fa uns anys que s’amplia també a altres esferes com la cultural. Portes obertes als museus, descomptes especials en actuacions musicals, fires, mercats i també visites guiades.

Amb La Mosca Tours fa un parell d’anys que hi participem fent visites guiades i la veritat és que el resultat és molt bo. La gent que hi participa està molt engrescada i valora molt poder realitzar una visita guiada per la ciutat a 10€ per persona. El preu és molt competitiu i és una ocasió perfecte per gaudir d’una visita guiada de qualitat amb una tarifa atractiva.

Girona 10 s’ha convertit en tot un fenomen. De fet, fins i tot diria que està de moda. Aquest 25, 26 i 27 de gener, apunteu-vos al sorteig (https://www.girona10.net/) i no us perdeu aquests dies únics a Girona!