Activitats per empreses a Girona. Treball en equip, contingut i diversió

Sigui bo o dolent la meva experiència laboral ha fet que hagi passat per moltíssimes empreses diferents abans de, finalment, dedicar-me al que volia com a autònoma. En totes elles, especialment en les més precàries, hi ha problemes de personal. Ja sigui perquè la persona que ha de coordinar l’equip no ho fa bé, o hi ha problemes de comunicació entre els membres d’aquest equip, o bé una sensació de malestar general derivat de les condicions de treball en moltes d’aquestes feines.

Hi ha empreses, però, que intenten fer bé les coses: paguen bé als seus treballadors, miren de quadrar horaris beneficiosos per tothom, són comprensives amb les necessitats de l’equip… Però de vegades obliden que un aspecte vital per al bon funcionament general són les relacions entre totes les persones que conformen aquest equip.

De totes maneres, hi ha projectes empresarials que això ho saben bé i per això busquen maneres de potenciar aquests valors a través d’activitats pels integrants dels seus equips. Comunicació, confiança, respecte, cohesió… són valors que tota empresa voldria tenir com a leitmotiv en el seu dia a dia. Cuidar aquests aspectes humans és bàsic perquè la gent estigui contenta i se senti realitzada a la feina.

En aquest sentit, les activitats que realment funcionen i compleixen els objectius prèviament fixats són sempre les que guarden un equilibri perfecte entre tres grans pilars: el treball en equip, el contingut i la diversió. Si aconseguim realitzar una activitat que ens permeti enfortir les nostres relacions personals i laborals a través del treball en equip, ens permeti aprendre coses noves que no sabíem i tot això ho fem a través del joc (la gammificació) i ens ho passem d’allò més bé, l’activitat serà un èxit rotund quantificable, recordable -i el més important de tot- serà una experiència transformadora.

A La Mosca Tours estem dissenyant un catàleg complet d’activitats específicament dissenyades per equips de treball d’empreses. Som conscients d’aquestes necessitats avui més que mai, i per això ens espremem les neurones per anar a buscar temàtiques i activitats entretingudes i dissenyades a mida per les empreses. Així, proposem activitats més senzilles com completar un dinar o sopar d’empresa amb una visita guiada per la ciutat, d’altres més exclusives amb tast de vi, cava i tapes de disseny, visites gastronòmiques o complementant una visita amb una altra activitat de benestar i relax a la ciutat. Però per aquelles empreses que busquen apostar fort per una proposta original, divertida i engrescadora, planegem noves propostes de tembuilding a la ciutat de Girona, així com escape rooms i activitats participatives de tota mena.

La nostra experiència ens ha ensenyat que com més cohesionat està un grup de persones, millors són els resultats: sempre. I això cal cuidar-ho, comunicar-se i proposar quelcom dinàmic que, fora de l’ambient de feina rutinari, ens ajudi a renovar les energies del nostre equip, dels nostres companys. No és fàcil, però potser tampoc és tan difícil 🙂