Girona Monumental

Girona té algunes de les vistes més impressionants de tot el país: les cases de l’Onyar amb els seus colors torrats, racons romàntics com Els Jardins de la Francesa, la llum tenebrosa dels carrers del Call Jueu i el brutal impacte de la Catedral, que s’aixeca poderosa davant nostre. La ciutat té llocs emblemàtics: el monestir de Sant Pere de Galligants, la Catedral, els Banys Àrabs i el Call Jueu.

 

 

En aquesta visita, hi ha dues opcions:

  • En la primera, el tour bàsic de 90 minuts t’ensenyarà tot el que cal saber de Girona: la seva història, curiositats i secrets i els seus monuments més importants des de l’exterior.
  • En la segona opció el tour inclou les entrades a la Catedral*. Gaudeix d’una explicació més profunda a l’interior de la nau més ampla d’Europa i visita el claustre i el museu del tresor de la Catedral per admirar peces úniques al món. Aquesta opció fa allargar la visita 30 minuts extra!

 

Una historiadora de l’art us explicarà amb detall aquests llocs magnífics i les millors llegendes de bruixes i fantasmes.

 

 

*Degut al context d’excepcionalitat generat per la propagació del virus covid-19, aquesta opció no està disponible fins a nou avís

Girona monumental

Preu maig (visita sense entrades): 16€
Preu juny-setembre: dues opcions Tour bàsic: 16€ / Tour amb entrada a la Catedral: 26€
Horari: (Maig) Tots els dijous i tots els dissabtes de 16:00h-18:00h / (De juny a setembre) Tots els dilluns, dimecres, dijous i dissabtes a les 18h
Durada: 1:30h-2h
Suport: Material audiovisual amb tablet 12.2”
Inclou: Entrades a la Catedral, amb un valor de 7€ per persona (opcional)
Mínim persones: 2
Nens: Visita totalment gratuïta fins als 7 anys
Lloc de trobada: Plaça de la Independència (davant de l'escultura del centre de la plaça)
Lloc de finalització: Plaça de la Catedral
Idiomes: Català, Castellà i Anglès