Hoe installeer ik windows 10 op een nieuwe pc? – GoeieVraag.Install Quick Assist – Microsoft Support

Looking for:

De nieuwste printerstuurprogramma’s downloaden en installeren – Microsoft Ondersteuning – Waarom Windows 10 installeren?

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de meeste printers moet u het meest recente printerstuurprogramma installeren om de printer goed te laten werken. Uw stuurprogramma kan ook worden адрес als u stroomstoringen, computervirussen of andere problemen hebt ervaren. Als uw printer niet reageert, kunt u deze hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download vaak oplossen door het meest recente printerstuurprogramma te downloaden en te installeren.

Windows Update kan mogelijk een bijgewerkte versie van uw printerstuurprogramma vinden. Ga als volgt te werk om het te gebruiken:. Open Windows Update. Op de printer wordt het windoww dan automatisch gebruikt. Controleren op optionele stuurprogramma’s:. Nadat downlooad controle is voltooid, selecteert u Geavanceerde opties en selecteert u vervolgens Optionele updates. Opmerking: Als u geen optioneel stuurprogramma hebt gevonden dat geschikt is voor uw printer, moet u het stuurprogramma mogelijk downloaden en installeren via de website van de fabrikant van de printer.

Als uw printer is geleverd met een schijf, bevat deze mogelijk software waarmee u stuurprogramma’s voor uw printer kunt installeren of kunt u controleren op stuurprogramma-updates. Raadpleeg de ondersteuningssite van de printerfabrikant. Zoek op internet naar lc naam van de fabrikant van uw printer plus het woord ‘ondersteuning’, zoals ‘HP-ondersteuning’. Op sommige ondersteuningssites kunt u rechtstreeks zoeken naar uw winxows. Zoek en download het meest recente stuurprogramma voor uw printermodel en volg vervolgens de installatie-instructies op de website van de fabrikant.

Nadat u er een hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand of dubbeltikt u erop om te beginnen met installeren. Voer vervolgens deze stappen uit om de printer te verwijderen en opnieuw te installeren. Zoek de printer, selecteer deze en selecteer vervolgens Verwijderen. Nadat u de printer hebt verwijderd, voegt u deze weer toe frwe Apparaat toevoegen te selecteren. Wacht totdat uw apparaat printers in de buurt heeft gevonden, kies de gewenste printer en selecteer vervolgens Apparaat toevoegen.

Als u onlangs een upgrade hebt uitgevoerd vanaf een eerdere versie van Windows, werkt het printerstuurprogramma mogelijk met de vorige versie, maar misschien niet goed of helemaal niet met Windows Bovendien kan uw stuurprogramma beschadigd zijn geraakt als de stroom is doqnload of als u te maken hebt gehad met virussen of andere problemen met uw computer.

Het donload en installeren van het meest recente windoes kan deze problemen vaak oplossen. Zodra de updatecontrole is uitgevoerd, selecteert u Optionele updates weergeven als dit zichtbaar wihdows. Als u de toepasselijke stuurprogramma’s voor uw printer ziet, selecteert u de hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download die u wilt downloaden en installeren. Als uw printer is geleverd met een schijf, kan deze software bevatten die u kan helpen bij het installeren van stuurprogramma’s voor uw ссылка на страницу of bij het controleren op updates voor stuurprogramma’s.

Nadat u ze hebt gedownload, dubbelklikt of dubbeltikt u op het bestand om met de installatie te beginnen. Zoek de printer onder Printers en scannersselecteer deze en kies vervolgens Apparaat verwijderen. Na het verwijderen van uw printer voegt u deze weer toe door Een printer of scanner toevoegen te selecteren. Wacht totdat uw hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download printers in de buurt heeft gevonden, selecteer de gewenste printer en selecteer vervolgens Apparaat toevoegen.

Schuif omlaag naar Gerelateerde instellingen en selecteer Eigenschappen van afdrukserver. Selecteer het tabblad Stuurprogramma’s en kijk of uw printer wordt vermeld. Als dat zo is, bent u klaar. Als uw printer niet wordt weergegeven, selecteert u Toevoegen en in De wizard Printerstuurprogramma toevoegen selecteert u Узнать больше здесь. Selecteer de architectuur van uw apparaat en dowlnoad vervolgens Volgende.

Selecteer aan de linkerkant de fabrikant van uw printer en selecteer aan de rechterkant het printerstuurprogramma. Selecteer Volgendeselecteer Voltooien en volg dwnload instructies om uw stuurprogramma toe te voegen.

Volg de instructies in de sectie hierboven om de printer te verwijderen en opnieuw te installeren. Meer informatie over het installeren van een printer in Windows. Meer informatie over het instellen van een standaardprinter in Windows. Meer informatie over het weergeven van de afdrukwachtrij in Windows. Als u een probleem ondervindt bij het wijzigen van de status ‘offline’ van jieuwe printer, gaat u naar Problemen met offlineprinters oplossen.

Als u een probleem hebt met de printerverbinding in Windows, gaat u naar Problemen met printerverbindingen en afdrukken oplossen in Windows. Windows 11 Windows 10 Meer Het meest recente printerstuurprogramma hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download Hier hhoe verschillende manieren om instalperen printerstuurprogramma bij te werken. Open Windows Update Selecteer Controleren op updates. Controleren op optionele stuurprogramma’s: Nadat de controle is voltooid, selecteert u Geavanceerde opties en selecteert u vervolgens Optionele updates.

Selecteer Stuurprogramma-updates indien beschikbaar. Schakel een selectievakje in naast een stuurprogramma dat is gekoppeld aan uw printer. Het wijdows downloaden en installeren via de website van de printerfabrikant. Selecteer Controleren op updates. Controleren op optionele dindows Zodra de updatecontrole is uitgevoerd, selecteert u Optionele updates weergeven als dit zichtbaar is.

Vouw in het volgende scherm Stuurprogramma-updates uit. Selecteer Downloaden en installeren. Meer hulp nodig? Deelnemen aan het gesprek.

Ondersteuning krijgen. Was deze informatie nuttig? Ja Nee. Dank u! Nog meer feedback? Hoe meer посетить страницу ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Kunt u ons helpen verbeteren? Mijn probleem is opgelost. Heldere instructies. Gemakkelijk te volgen.

Geen jargon. Afbeeldingen hebben geholpen. Komt niet overeen met hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download scherm. Noe instructies. Te technisch. Onvoldoende informatie. Onvoldoende afbeeldingen. Hebt u aanvullende feedback? Feedback verzenden. Bedankt voor uw feedback.

 
 

Hoe windows 10 installeren op nieuwe pc free download

 

Gmail Gmail is een gratis e-maildienst ontwikkeld door Google. Toegang tot een van ‘s werelds meest populaire e-maildiensten. Met behulp van POP- of IMAP-protocollen biedt de applicatie verbeterde functies, zoals de mogelijkheid om : Download en configureer de Gmail-applicatie voor Android en iPhone ; Openen van e-mails ; Schrijf e-mails ; Toegang tot en beheer van mappen; Doorzoek uw e-mails; Voer multi-account management uit met de mogelijkheid om zowel Gmail adressen als andere aanbieders Outlook.

U wilt Gmail downloaden naar uw PC of tablet onder Windows 10? Onderneem actie! Neem contact op met de uitgever? Helaas hebben we geen contactgegevens voor Google inc. Ken je ze? Helaas hebben we geen contactgegevens voor.

Ken je ze? Neem contact met ons op! Vertel ons een info! Contactadres is niet langer beschikbaar? Heb je een antwoord van de uitgever ontvangen? Hipstamatic Oggl. Als je wilt controleren welke versie je momenteel hebt, ga dan naar Info in Pc-instellingen of naar Systeem in het Configuratiescherm en kijk bij Type systeem. Controleer of je pc voldoet aan de systeemvereisten voor Windows Taal in Windows. Je dient bij het installeren van Windows 10 dezelfde taal te kiezen. Windows-versies Je dient ook dezelfde Windows-versie te kiezen.

Als je wilt controleren welke versie je momenteel hebt, ga dan naar Info in Pc-instellingen of naar Systeem in het Configuratiescherm en kijk bij Windows-versie. Windows 10 Enterprise is niet beschikbaar in het hulpprogramma voor het maken van media.

Zie voor meer informatie het Servicecentrum voor volumelicenties. Microsoft Office-producten. Als je onlangs een nieuw apparaat hebt gekocht dat Office bevat, raden we je aan Office te installeren voordat je de upgrade naar Windows 10 uitvoert. Zie voor het installeren van je Office-versie Office Home, Personal of voor Hoger Onderwijs op je pc downloaden en installeren.

Zie voor meer informatie Upgrade uitvoeren naar Windows 10 op nieuwe apparaten die Office bevatten. Het hulpprogramma gebruiken om installatiemedia te maken Kies Download hulpprogramma nu en vervolgens Uitvoeren. Kies Akkoord als je instemt met de licentievoorwaarden. Alle inhoud op het flashstation wordt verwijderd. Nadat het bestand is gedownload, ga je naar de locatie waar het bestand is opgeslagen of kies je Dvd-brander openen en volg je de instructies voor het branden van een dvd.

Als het installatiemedium is gemaakt, volg je onderstaande stappen voor het gebruik ervan. Het gemaakte installatiemedium gebruiken klik voor meer of minder informatie Voordat je Windows 10 installeert is het raadzaam je werk op te slaan en een back-up van je pc te maken. Sluit het USB-flashstation aan of voer de dvd in op de pc waarop je Windows 10 wilt installeren. Start de pc opnieuw op. Kies op de pagina Windows installeren jouw taal, tijd en toetsenbordinstellingen en kies Volgende.

Kies Windows installeren. Bij de aanschaf van een nieuwe computer vind je de licentiecode op een sticker op de computer. Deze code bestaat uit 25 tekens. Nadat je deze code hebt ingevoerd kan je verder gaan met de installatie door met de linker muisknop op volgende te drukken.

Dan wordt er van de oude gegevens een reservekopie gemaakt. Nadat de installatie klaar is, kan je de oude bestanden terugvinden in de map Windows. Je kan er hier ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te doen. Waarna de computer als nieuw werkt. Je kunt hier ook voor kiezen als je de computer al eerder hebt gebruikt, maar het is dan wel aan te bevelen om een reserve kopie te maken van alle bestanden.

Wanneer de computer meerdere harde schijven heeft kan je kiezen welke harde schijf er wordt gebruikt voor de installatie. Maar wanneer je computer maar een harde schijf heeft, kan je er ook voor kiezen om de harde schijf in delen te verdelen. Hierdoor kan je op een harde schijf twee locaties maken waarop bestanden opgeslagen kunnen worden.

Zelf zou ik altijd aanraden om dit te doen. Op het moment wanneer er problemen met Windows ontstaan, kunnen de documenten die op de computer staan kwijt raken. Wanneer je de harde schijf hebt onderverdeeld in twee gedeelten, dan kan je ervoor zorgen dat wanneer er problemen zijn met Windows, de belangrijke bestanden alsnog veilig staan.

Na het kiezen van de gewenste locatie kan de installatie van start gaan. In deze stappen hoef jij zelf niets te ondernemen. Maar zal de computer uit zichzelf de benodigde stappen ondernemen om de installatie te voltooien. Tijdens deze installatie zal de computer meerdere keren aan en uit gaan. Hierbij is het vooral belangrijk dat je de computer zijn gang laat gaan. Als je Windows 10 gaat installeren komt er een beeld met kleine lettertjes tevoorschijn.

In deze kleine lettertjes staat de overeenstemming om het systeem te kunnen gebruiken. Deze tekst is redelijk lang en is niet nodig om te lezen. Wanneer je het niet eens bent met deze kleine lettertjes, dan kan je het systeem niet gebruiken. Wanneer we Windows 10 installeren komen er een aantal keuzes waarmee we Windows kunnen personaliseren.

Een voorbeeld hiervan is het instellen van de kleur van het menu. Wanneer je meer personalisatie mogelijkheden wilt hebben, of deze instellingen achteraf wilt wijzigen, dan is er altijd een mogelijkheid om Windows 10 na installatie nog een keer naar eigen wens aan te passen. Om gebruik te kunnen maken van Windows 10 na installatie, kan je een gebruiker aanmaken.

 

Gmail op PC: hoe te downloaden op Windows 10?.Download Remote Server Administration Tools for Windows 10 from Official Microsoft Download Center

 

Heb je net een nieuwe computer of laptop gekocht en wil je Windows 10 hierop installeren? Of ben je benieuwd wat er nodig is om Windows 10 te installeren op je oude pc? In dit artikel nemen we je stap voor stap mee door de installatie van Windows Tijdens de installatie van Windows 10 moeten er enkele stappen worden doorlopen.

Doordat Windows om de zoveel tijd zijn oude besturingssysteem niet meer ondersteund, wordt je gedwongen om over te stappen naar een nieuwere versie. Wanneer je een verouderd besturingssysteem blijft gebruiken, dan wordt deze minder veilig voor gebruik waardoor er sneller een virus op je computer beland, met alle nadelige gevolgen van dien.

Door het installeren van een nieuw besturingssysteem zorg je ervoor dat de computer weer veilig is en je met een gerust hart zonder gevaren kunt computeren.

Maar het is wel belangrijk om voordat je met de installatie van Windows 10 begint, te weten of jouw computer dit wel aan kan.

Zo weet je van tevoren of je de oude computer een nieuw leven in kan blazen. Wat goed is om te weten is dat de besturingssystemen van Windows sinds Windows Vista niet veel hogere specificaties nodig heeft.

Hierdoor kan je, wanneer de computer minder dan 10 jaar oud is, altijd gebruik maken van Windows Voor de installatie van Windows 10 heb je een harde schijf nodig met minimaal 20 GB aan vrije ruimte. Tegenwoordig bevatten de meeste computers een harde schijf met minimaal GB aan opslagcapaciteit waardoor het geen enkel probleem is om Windows 10 te installeren. Naast de opslagcapaciteit is het werkgeheugen en de Videokaart belangrijk om te bepalen of hij Windows 10 aankan.

De meeste computers die jonger zijn dan 10 jaar zijn geschikt voor de installatie van Windows Als je net een nieuwe computer of laptop hebt gekocht, of je beschikt al wat langer over een computer, dan is de kans groot dat het om een Windows computer gaat.

Of je een Windows computer hebt, dat kan je herkennen aan het Windows logo wat je ziet tijdens het opstarten van de computer.

Maar ook tijdens de aanschaf van de computer kan je dit herkennen. Zo staat er bij de specificaties altijd aangegeven om welk besturingssysteem het gaat. Ondanks dat er tegenwoordig verschillende besturingssystemen voor de computer beschikbaar zijn, bevatten de meeste computers Windows. Dit besturingssysteem is op de meeste computers te vinden omdat het zo vaak gebruikt wordt.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten besturingssystemen op de markt waarvan Windows de meest gebruikte is. Nadat je de computer of laptop uit de verpakking hebt gehaald moet deze voor het eerste gebruik ingesteld worden. Tijdens het installeren van de computer worden er een aantal dingen gevraagd die je misschien niet meteen begrijpt. Door het volgen van de onderstaande stappen kan je op eenvoudige wijze jouw computer zelf gebruiksklaar maken.

In het begin van de installatie wordt er door de computer gevraagd welke versie je wilt gebruiken. Hierbij is het vooral belangrijk om te weten wat het verschil is tussen 32 en 64 bit. Bij een 32 bits versie van Windows kan er tot een werkgeheugen van 4 GB geheugen gebruik gemaakt worden. Wanneer je een beetje een snelle computer hebt is het zonde om hier niet optimaal gebruik van te kunnen maken. De keuze voor de 64 bits versie is vooral belangrijk als je een computer met goede specificaties hebt.

Wanneer je Windows 10 gaat installeren wordt er in de eerste stap gevraagd in welke taal je de computer wilt instellen. Hier kan je kiezen uit verschillende talen. Maar het is natuurlijk het makkelijkste om meteen de juiste taal te selecteren. Naast de taal wordt er ook gevraagd in welke taal je het toetsenbord wilt installeren.

Het klinkt misschien raar, maar de toetsenborden die we in Nederland gebruiken zijn allemaal ingesteld op de Amerikaanse instellingen. Zo hebben we in Nederland meestal te maken met een qwerty toetsenbord. Deze indeling kennen we in Nederland. Wanneer je naar de bovenste letters van het toetsenbord kijkt zie je wanneer je van links naar rechts kijkt als eerste de letters Q W E R T en Y.

Vandaar de naam. Bij sommige andere landen zoals Duitsland en Zweden zijn er speciale tekens die op het toetsenbord vermeld staan. Hierdoor is dit toetsenbord in Nederland minder goed te gebruiken dan het Amerikaanse toetsenbord.

Naast het toetsenbord kan je kiezen welke tijd en valuta je wilt instellen. Wanneer je de computer in Nederland gaat gebruiken, dan kan je hier het beste kiezen voor de optie Nederlands. Hiermee wordt de tijd automatisch naar de huidige tijd en datum ingesteld. Nadat de voorkeursinstellingen naar wens zijn ingevoerd, kunnen we de computer gaan verbinden met het internet. Bij het maken van een verbinding zijn er twee keuzes. We kunnen de computer door middel van een internet kabel aan de router verbinden, of we kunnen ervoor kiezen dat we een verbinding maken met het draadloze netwerk.

Om verbinding te maken met het draadloze netwerk is het allereerst belangrijk om te weten welke netwerk naam we nodig hebben. Wanneer de netwerk naam niet veranderd is, staat deze op de sticker van de router. Voor de netwerk naam wordt vaak de term SSID gebruikt. Naast de naam hebben we ook een wachtwoord nodig.

Dit wachtwoord staat achter de WPA key. Wanneer het juiste netwerk is geselecteerd en het juiste wachtwoord is ingevoerd kunnen we nu met de linker muisknop op verbinden drukken om de internet verbinding tot stand te brengen. Nu ben je in de stap waarin Windows 10 geactiveerd moet worden. Om de installatie te doen heb je een licentie code nodig die te vinden is aan de achterkant van de computer.

Ook kan het zijn dat je Windows hebt gekocht of hebt gedownload omdat je het wilt gaan gebruiken op een oudere computer. Bij de aanschaf van een nieuwe computer vind je de licentiecode op een sticker op de computer. Deze code bestaat uit 25 tekens. Nadat je deze code hebt ingevoerd kan je verder gaan met de installatie door met de linker muisknop op volgende te drukken. Dan wordt er van de oude gegevens een reservekopie gemaakt.

Nadat de installatie klaar is, kan je de oude bestanden terugvinden in de map Windows. Je kan er hier ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te doen. Waarna de computer als nieuw werkt. Je kunt hier ook voor kiezen als je de computer al eerder hebt gebruikt, maar het is dan wel aan te bevelen om een reserve kopie te maken van alle bestanden.

Wanneer de computer meerdere harde schijven heeft kan je kiezen welke harde schijf er wordt gebruikt voor de installatie. Maar wanneer je computer maar een harde schijf heeft, kan je er ook voor kiezen om de harde schijf in delen te verdelen. Hierdoor kan je op een harde schijf twee locaties maken waarop bestanden opgeslagen kunnen worden. Zelf zou ik altijd aanraden om dit te doen.

Op het moment wanneer er problemen met Windows ontstaan, kunnen de documenten die op de computer staan kwijt raken. Wanneer je de harde schijf hebt onderverdeeld in twee gedeelten, dan kan je ervoor zorgen dat wanneer er problemen zijn met Windows, de belangrijke bestanden alsnog veilig staan. Na het kiezen van de gewenste locatie kan de installatie van start gaan.

In deze stappen hoef jij zelf niets te ondernemen. Maar zal de computer uit zichzelf de benodigde stappen ondernemen om de installatie te voltooien. Tijdens deze installatie zal de computer meerdere keren aan en uit gaan. Hierbij is het vooral belangrijk dat je de computer zijn gang laat gaan. Als je Windows 10 gaat installeren komt er een beeld met kleine lettertjes tevoorschijn.

In deze kleine lettertjes staat de overeenstemming om het systeem te kunnen gebruiken. Deze tekst is redelijk lang en is niet nodig om te lezen. Wanneer je het niet eens bent met deze kleine lettertjes, dan kan je het systeem niet gebruiken.

Wanneer we Windows 10 installeren komen er een aantal keuzes waarmee we Windows kunnen personaliseren. Een voorbeeld hiervan is het instellen van de kleur van het menu. Wanneer je meer personalisatie mogelijkheden wilt hebben, of deze instellingen achteraf wilt wijzigen, dan is er altijd een mogelijkheid om Windows 10 na installatie nog een keer naar eigen wens aan te passen. Om gebruik te kunnen maken van Windows 10 na installatie, kan je een gebruiker aanmaken.

Nu Windows 10 uit zichzelf gebruik maakt van de cloud, wordt er na het invoeren van het Microsoft account een locatie beschikbaar gesteld waarop de bestanden uit Microsoft OneDrive worden opgeslagen. Het grote voordeel van Microsoft OneDrive is dat je overal waar je bent meteen bij deze bestanden kunt komen.

In feite heb je hiermee een reserve kopie die overal te benaderen is. Nu kan ik mij voorstellen dat wanneer je nog niet zo gewend bent om achter de computer te zitten, er veel vragen naar voren komen die je niet meteen op kunt lossen. Hiervoor moet je dan hulp inroepen wat lastig kan zijn. Aangezien er ook gevaren aan de veiligheid van het computergebruik hangen, is het raadzaam om een goed boek als naslagwerk in het bezit te hebben. Wanneer je dan een vraag hebt waarvan je niet direct weet hoe je het probleem op moet lossen kan je hier dan even inkijken.

Maar wat is nu een goed boek? Er zijn vele boeken die over de computer gaan waardoor het moeilijk wordt om het juiste boek uit te kiezen. Om de keuze makkelijker te maken hebben we een lijst met boeken gemaakt waardoor de keuze voor het juiste boek een stuk makkelijker wordt. Deze boeken kan je vinden door op onderstaande link te klikken. Door je wifi te beveiligen kun je de digitale apparaten tegen de gevaren van het internet beschermen. Ontdek hier hoe je veilig kunt internetten.

Door de grote hoeveelheid accounts kun je het wachtwoord vergeten. Lees hier hoe je het wachtwoord kunt herstellen en makkelijk kunt onthouden. Met een wachtwoordmanager kun je wachtwoorden in een digitale kluis bewaren.