Temps de Flors

Girona es vesteix de festa quan arriba el maig. Mai hauràs vist la ciutat tant bonica i amb tant de color. I això és perquè se celebra el festival Girona Temps de Flors, una activitat amb dècades d’història que omple la ciutat de flors, amb instal·lacions impressionants i creatives.

 

Aquest any deixa que t’expliquem la seva història, perquè apareix i com eren els primers patis enjardinats. També veurem els famosos i antics cartells i ens endinsarem en les apassionants històries de les persones que ho van fer possible.

 

Però el més important: passejarem pels patis més bells de la ciutat, admirarem construccions impossibles i ens sorprendrem de les instal·lacions més estrambòtiques. I tot això amb les flors com a protagonistes. No t’ho perdis!

Temps de Flors

Preu: 16€
Horari: Cada dia del 9/05 al 17/05
Hores: De dilluns a divendres a les 10:00h i a les 20:00h*, dissabtes i diumenges a les 9:30h i a les 20:00h
Durada: 1:30h aproximadament
Suport: Material audiovisual amb tablet 12.2”
Mínim persones: 3
Nens: Gratuït fins als 11 anys
Lloc de trobada: Plaça de la Independència
*L’itinerari i els llocs on entrar difereixen de l’horari del matí al del vespre. Recomanem, en la mesura del possible, visitar Temps de Flors al vespre, quan la majoria dels patis més emblemàtics són visitables sense cues. ** Activitat també disponible per grups sota comanda