Arriben les festes! A la recerca del regal original

Arriba el Nadal i amb ell, els problemes per triar un bon regal. Hi ha persones que som fàcils de regalar: un bon llibre, unes llanes per teixir, sabates trendy o qualsevol complement per estar a l’última ens servirien. Però hi ha persones difícils, no em dieu que no. Que ja tenen de tot perquè tot el que volen s’ho compren sense pensar-ho: bolis, roba, gadgets tecnològics d’última generació, aquella ampolla de vi, rellotges, decoració, etc.

Per això de vegades ens passem estones mortes mirant “regalos originales” a Google, però ni el déu de la navegació online ens ajuda del tot.

És per això que potser hem de canviar de model i no fixar-nos tant en objectes materials que puguem comprar, sinó experiències per fer junts. Una excursió en família, una jornada d’oci en una ciutat que no hàgim visitat mai, esports d’aventura, de muntanya, entrades per una obra de teatre…

Hi ha tantes possibilitats com temps tinguem per destinar a dur-les a terme. És per això que des de l’any passat, a La Mosca Tours proposem targetes regal personalitzades de visites guiades a la ciutat de Girona. Les targetes regal d’experiències com les nostres són un regal bonic perquè impliquen que, en un moment futur, es planejarà una sortida a Girona amb visita guiada inclosa, la millor manera d’explorar la ciutat. I és clar, després de la visita, un bon dinar (o sopar!). Només la perspectiva d’una excursió per una de les ciutats més belles del nostre país ja és una bona idea de regal, oi?

Les nostres targetes es poden imprimir a casa i retallar-les per posar-les dins d’un sobre i regalar a la vostra persona especial. A més a més, tenen un any sencer per ser bescanviades per una visita, i podeu triar la que vulgueu: Llegendes, monumental, Joc de Trons, Gerunda…

Siguem originals i aquestes festes regalem cultura!